Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Έκρηξη Αχαρνών: Σωρεία παραβάσεων στο κατάστημα με τις φιάλες υγραερίου που εξερράγησαν (βίντεο)

Σε μια αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε το LIVE NEWS και ο δημοσιογράφος των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος, σχετικά με την έκρηξη που είχε σημειωθεί σε κατάστημα εμπορίας φιαλών υγραερίου στην Αχαρνών.

Η έκρηξη σημειώθηκε σε κατάστημα εμπορίας φιαλών υγραερίου, με τον έναν τραυματία να μεταφέρεται με εκτεταμένα τραύματα στο ΚΑΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πρώτη στιγμή της έκρηξης υπήρχαν καταγγελίες για το κατάστημα, που ανήκει σε χονδρέμπορο εμπορίας και διαχείρισης φιαλών υγραερίου, σχετικά με παράνομες ενέργειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Πυροσβεστικής η οποία ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, στο κατάστημα με άδεια για περίπου 10 φιάλες υγραερίου, υπήρχαν περισσότερες από 150.

Σε συνέχεια των καταγγελιών, υπήρξαν πληροφορίες που έκαναν λόγο για νόθευση υγραερίου, προκειμένου να μεγιστοποιηθεί το κέρδος, σε βάρος της ασφάλειας των πολιτών.

Ο λόγος των εκρήξεων στο κατάστημα δεν έχει ακόμα διαπιστωθεί, ωστόσο η έρευνα της Πυροσβεστικής δείχνει σειρά παραβιάσεων της νομοθεσίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Mega

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...