Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ο 62χρονος που παρενόχλησε σεξουαλικά 21χρονη-Στο ψυχιατρείο για εξετάσεις

Ποινή φυλάκισης 16 μηνών επιβλήθηκε στον 62χρονο που θώπευσε 21χρονη κοπέλα σε στάση λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, σύμφωνα με το voria.gr, με εισαγγελική διάταξη ο κατηγορούμενος θα μεταφερθεί στο ψυχιατρείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις, καθώς καθ' όλη της δίκης έλεγε ασυναρτησίες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, εξύβριση και απειλή.

Ο 62χρονος συνελήφθη το πρωί της Τρίτης μετά από καταγγελία νεαρής γυναίκας περί σεξουαλικής παρενόχλησης από τον άνδρα.

Η ίδια δεν κατέθεσε στο δικαστήριο, ωστόσο σύμφωνα με την καταγγελία της, ο κατηγορούμενος τη θώπευσε την ώρα που βρισκόταν στη στάση.

Ο κατηγορούμενος μάλιστα παραδέχθηκε την πράξη του, λέγοντας πως «της έδωσα μία έτσι στα οπίσθια» και παριστάνοντας επανειλημμένα με το χέρι του την επίμαχη κίνηση. Ισχυρίστηκε πως ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και σε ερώτηση αν θέλει να δικαστεί σήμερα ή να ζητήσει αναβολή, απάντησε πως δεν θέλει να δικαστεί καθόλου. Είπε ακόμα πως βιάζεται να φύγει καθώς αύριο λαμβάνει το πτυχίο του πλοιάρχου και πρέπει να προλάβει μία πτήση, ενώ οι ισχυρισμοί του στο σύνολό τους δεν έβγαζαν νόημα.

Η εισαγγελέας ζήτησε να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση της ψυχικής του υγείας και αν χρειαστεί να νοσηλευτεί.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ