Κοινωνία

Θάλεια Κορδαμπάλου: Είχε μοιραστεί φαγητό με φίλη της – 15 άτομα με τροφική δηλητηρίαση

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η νεαρή κοπέλα είχε μοιραστεί το ίδιο φαγητό και συγκεκριμένα το ίδιο μπέργκερ με μια φίλη της που και αυτή υπέστη τροφική δηλητηρίαση. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ η δόκιμος μαζί με την παρέα της επισκέφθηκαν γνωστή αλυσίδα fast food στην Τυνησία.

Εκεί η 19χρονη μοιράστηκε το φαγητό της με μια φίλη της ενώ όταν επέστρεψαν στον καράβι, 15 άτομα παρουσίασαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης.

Η σορός της άτυχης κοπέλας βρίσκεται στη Νάπολη όπου έδεσε το καράβι ενώ Ιταλοί ιατροδικαστές διενεργούν την νεκροψία – νεκροτομή για να μπορέσουν να καταλάβουν τι συνέβη και έχασε τη ζωή της η 19χρονη δόκιμος.

Η Θάλεια Κορδαμπάλου είχε αναρρώσει από κορονοϊό και είχε περάσει πέντε μέρες καραντίνα στον πλοίο. Στο εν λόγω εστιατόριο στην Τυνησία πήγε, αφού πρώτα είχε αρνητικό τεστ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...