Κοινωνία

Αγρίνιο: Αδέσποτο σκυλί επιτέθηκε σε παιδί 3 ετών

Άλλο ένα περιστατικό με επίθεση από αδέσποτο σκυλί σε βάρος παιδιού καταγράφηκε τις τελευταίες ώρες και προστίθεται σε όσες έχουν γίνει γνωστές το τελευταίο διάστημα.

Αυτή τη φορά η επίθεση του αδέσποτου σκυλιού σημειώθηκε στο Αγρίνιο και στόχος ήταν ένα παιδί μόλις 3 ετών στο οποίο χρειάστηκε να γίνουν ράμματα για να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα AgrinioTimes.gr η επίθεση του αδέσποτου σκύλου σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της Μουσικοχορευτικής βραδιάς της έναρξης του Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, το βράδυ της Τετάρτης 24 Αυγούστου 2022, στην Κεντρική Πλατεία του Αγρινίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως κατήγγειλαν οι γονείς του παιδιού, το αδέσποτο σκυλί που βρισκόταν στην πλατεία επιτέθηκε στο αγόρι και το τραυμάτισε στο αυτί.

Το αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, και του έγιναν ράμματα.

Από την πλευρά τους οι γονείς προτίθενται να κινηθούν νομικά κατά παντός υπευθύνου για την επίθεση του αδέσποτου σκύλου σε βάρος του παιδιού τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ