Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Χανιά: Πύρινο μέτωπο στο Πανοχώρι Σελίνου

Δασική έκταση κατακαίει ισχυρή πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Επανοχώρι Σελίνου στα Χανιά το μεσημέρι και άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης με τη συνδρομή εναέριου μέσου.

Για την κατάσβεση της φωτιάς, η οποία είναι σε δύσβατες περιοχές, επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα και 2 πεζοπόρα τμήματα.

Οι φλόγες δεν απειλούν μέχρι τώρα κατοικημένη περιοχή και σύμφωνα με ενημέρωση οι προσπάθειες κατάσβεσης αποδίδουν παρά τον ισχυρό άνεμο που επικρατεί στην περιοχή.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση κατάσβεσης μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε στο Πανοχώρι στον Δήμου Καντάνου – Σελίνου στην Π.Ε. Χανίων, στις 14:40 σήμερα το μεσημέρι.

Στη μάχη της κατάσβεσης της πυρκαγιάς που καίει δασικές εκτάσεις, επιχειρούν 13 οχήματα με 26 πυροσβέστες, ένα πεζοπόρο τμήμα και εναέρια μέσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, που σε συνδυασμό με το δυσπρόσιτο του εδάφους και την υψηλή θερμοκρασία, δυσχεραίνουν το πυροσβεστικό έργο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοβαρές ζημιές υπέστη το Ρωσικό σκάφος "Yamal" στην Κριμαία- Απομακρύνεται η πιθανότητα Ρωσικής αποβατικής ενέργειας στην Οδησσό

Η Κριμαία δεν είναι ασφαλής για τον Ρωσικό στόλο, ο οποίος αναγκαστικά έχει μετακινηθεί κατά κύριο λόγο ανατολικότερα...