Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Πάτρα: «Δεν δέχεται η Ρούλα ότι η Ίριδα έχει δολοφονηθεί» – Όσα είπε ο δικηγόρος της (βίντεο)

Ο δικηγόρος, όπως είπε, επισκέφτηκε νωρίτερα μέσα στην ημέρα την 33χρονη κατηγορουμένη εξηγώντας της, τι έχει να περιμένει μέσα στις επόμενες ημέρες και ποιες είναι οι συνθήκες που επικρατούν, καθώς η ίδια ενημερώνεται μονάχα μέσα από τα μέσα ενημέρωσης.

«Τα ενδεχόμενα είναι είτε να μην καταλήξουν οι εισαγγελείς πως υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις ώστε να την καλέσουν ως ύποπτη για δύο ανθρωποκτονίες, είτε να συμβεί το αντίθετο και να κληθεί για κατάθεση» σημείωσε ο κ. Ζάρδας.

Τόνισε πως η κατηγορουμένη ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως θεωρείται ύποπτη για ακόμη δύο ανθρωποκτονίες και μάλιστα των ίδιων της, των παιδιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Θεωρεί αδιανόητο να έχει δολοφονηθεί το μωρό μέσα στο ίδιο της το σπίτι» προσέθεσε ο δικηγόρος.

Αναφορικά με τις καταθέσεις της οικογένειας της 33χρονης  και συγκεκριμένα της Δήμητρας Πισπιρίγκου, ο κ. Ζάρδας τόνισε πως η ίδια παρέχει την πλήρη στήριξή της στην αδερφή της.

«Κανείς δεν την αμφισβητεί από την οικογένεια και πιστευουν ότι στο τέλος θα καταφέρει να αναδείξει τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην αθώωσή της» σημείωσε.

Δείτε το βίντεο

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...