Κοινωνία

Δυο σοβαρά τροχαία στα Χανιά – Έχασε τη ζωή της 60χρονη, τραυματίστηκαν δύο νεαροί

Θανάσιμα τραυματίστηκε μια γυναίκα 60 ετών από την περιοχή του Αποκόρωνα Χανίων , όταν το αγροτικό στο οποίο επέβαινε, έπεσε σε γκρεμό.

Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 10 το πρωί σε αγροτικό δρόμο που οδηγεί στον ορεινό όγκο των Λευκών Ορέων κοντά στο χωριό Καρές.
Άνδρας που εργαζόταν στα κτήματα του , αντελήφθη το περιστατικό και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο από το κέντρο υγείας Βρυσών έσπευσε στο σημείο και μετέφερε την 60χρονη στο νοσοκομείο Χανίων όπου διαπιστώθηκε ότι ο τραυματισμός της ήταν θανάσιμος. Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα και ένα παιδί βρισκόταν στην καρότσα του αγροτικού αυτοκινήτου που οδηγούσε ο σύζυγός της.

Δυο νέοι στην εντατική

Δύο νεαροί Χανιώτες, ηλικίας 18 και 20 ετών, δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή, στη μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων, θύματα κι αυτοί τροχαίου ατυχήματος. Οι δυο νέοι επέβαιναν σε δίκυκλο και κινούνταν στον επαρχιακό δρόμο από τα Χανιά προς Σκινέ. Στις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου , κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο έλεγχος του οχήματος χάθηκε και το δίκυκλο καρφώθηκε σε τοιχίο, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό των επιβαινόντων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ