Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Πάτρα: Στους εισαγγελείς το πόρισμα - "Να εξεταστούν οι τρίχες των τριών παιδιών" - Οι εξελίξεις (βίντεο)

Ο φάκελος με το πόρισμα των ιατροδικαστών και τις καταθέσεις μαρτύρων που ελήφθησαν από το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, βρίσκονται ήδη στη διάθεση των δύο εισαγγελέων πρωτοδικών, Αντώνη Ελευθεριάνου και Απόστολου Ανδρέου, οι οποίοι διενεργούν από τον περασμένο Απρίλιο την προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση.

Οι εισαγγελείς μελετούν τα στοιχεία της δικογραφίας και αξιολογούν το αποδεικτικό υλικό πριν προχωρήσουν στις επόμενες κινήσεις τους προκειμένου να εξιχνιαστεί πλήρως ο θάνατος των δύο κοριτσιών, ο οποίος σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών προήλθε από εγκληματική ενέργεια

Πιθανότατα-μάλιστα-στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να είναι σε θέση να δώσουν παραγγελία για τη λήψη ανωμοτί κατάθεσης ενός ή περισσοτέρων προσώπων, για τα οποία προκύπτουν ενδείξεις τέλεσης αξιοποίνων πράξεων.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι μετρά αντίστροφά ο χρόνος που η ήδη προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της κόρης της, της 9χρονης Τζωρτζίνας, θα βρεθεί, όπως όλα δείχνουν, εκ νέου αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη και θα κληθεί με την ιδιότητα της ύποπτης τέλεσης αξιόποινης πράξης να δώσει εξηγήσεις και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κι αυτό παρά τη σθεναρή της άρνηση ότι δεν έχει διαπράξει τίποτα το αξιόποινο που να αφορά τις ανθρωποκτονίες των τριών κοριτσιών. 

Σε κάθε περίπτωση τις αποφάσεις  την περαιτέρω ποινική της μεταχείριση θα λάβουν οι εισαγγελείς , οι οποίοι είναι εκείνοι οι οποίοι  το επόμενο χρονικό διάστημα θα αποφασίσουν για την άσκηση ή μη ποινικής δίωξης  με βάση τα στοιχεία της δικογραφίας που έχουν στα χέρια τους.

Να γίνουν εξετάσεις στις τρίχες και των τριών παιδιών

Με τις νέες εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας να είναι καταιγιστικές, οι γνώμες των ειδικών για τον τρόπο με τον οποίο οι Αρχές θα έρεπε να χειριστούν την υπόθεση διαφέρουν.

Μιλώντας στο MEGA ο καθηγητής τοξικολογίας της Κρήτης, Αριστείδης Τσατσάκης, από το εργαστήριο του οποίου η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε να γίνει επανεξέταση των δειγμάτων σχετικά με την κεταμίνη, αίτημα το οποίο απορρίφθηκε από την ανακρίτρια, αναφέρει ότι τα πορίσματα των κοριτσιών θα έπρεπε να περιλαμβάνουν και εξέταση των τριχών τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είχα τονίσει ότι θα βοηθούσε να γίνουν εξετάσεις που έχω προτείνει και ειδικά αυτές των τριχών για να φανεί τι είχε συμβεί σε μεγάλο βάθος χρόνου. Νομίζω θα έπρεπε να είχαν γίνει οι εξετάσεις αυτές και για τα τρία παιδιά δεν είναι όμως οι μόνες εξετάσεις που δεν έχουν γίνει.

»Την γνώμη μου θα την πω αν χρειαστεί εφόσον οριστώ να γίνω τεχνικός σύμβουλος ή πραγματογνώμονας και εφόσον υπάρχει ένα σύνολο αποτελεσμάτων. Αυτό που λέω τώρα είναι ότι χρειάζεται ακόμα διερεύνηση προς όλες τις κατευθύνσεις και οφείλει κανείς να είναι προσεκτικός».

Δείτε το βίντεο

 

Το μυστήριο με τις νυχιές στο πρόσωπο της Μαλένας

Την Παρασκευή το βράδυ η Μαλένα τραγουδάει. Γεμάτη ζωντάνια, καθισμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου, έχοντας μόλις κάνει την πρώτη της χημειοθεραπεία.

Κι αυτή είναι μια φωτογραφία που τραβήχτηκε την επόμενη ημέρα. Την ημέρα του θανάτου της. Η Μαλένα τρώει σουβλάκια. Στο ίδιο κρεβάτι… Εξακολουθεί να είναι ευδιάθετη, χαμογελαστή.

Λίγες ώρες μετά, το παιδί αυτό δολοφονείται. Αυτή η τελευταία της εικόνα, αποτελεί για τους ειδικούς βασικό στοιχείο για το τραγικό πόρισμα του ασφυκτικού της θανάτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δυο φωτογραφίες από το πρόσωπο της Μαλένας. Τραβηγμένες με διαφορά λίγων ωρών. Η μία πριν και η άλλη μετά τον θάνατο του παιδιού.

Μεταθανάτια, οι ιατροδικαστές Καρακούκης και Καλόγρηας είδαν δυο νυχιές στην μύτη, που λίγες ώρες πριν από το θάνατο του παιδιού, στην τελευταία του φωτογραφία, όπως την τράβηξε η μητέρα, δεν φαίνεται να υπήρχαν.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μάλιστα, προσδιορίζει τον ακριβή χρόνο που αποτύπωσε την τελευταία εικόνα του παιδιού της. Ακριβώς δύο ώρες και δέκα λεπτά μεσολάβησαν. Από τη στιγμή που αυτό το παιδί γεμάτο ζωή έτρωγε, τραγουδούσε και χόρευε, ως την τελευταία της πνοή.

Στη φωτογραφία που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης ιατροδικαστικής εξέτασης φαίνονται έντονα τα δύο σημάδια, σαν γρατζουνιές από νύχια, έτσι όπως τα περιέγραψε στην έκθεσή της η ιατροδικαστής κα. Χριστίνα Τσάκωνα.

Μόνο που η πρώτη ιατροδικαστής, δεν έκανε καμία αναφορά σε αυτή την κοκκινίλα στο δεξί μάγουλο της Μαλένας, εν αντιθέσει με τους Καρακούκη – Καλόγρηα που το αναφέρουν ξεκάθαρα, ως ένα ακόμη εύρημα που στοιχειοθετεί το τελικό πόρισμα του ασφυκτικού θανάτου της μικρής.

Θα μπορούσε να… αλλά τελικά είναι δολοφονία

Το κρίσιμο είναι ότι η Μαλένα, λίγες ώρες πριν αφήσει την τελευταία της πνοή και καταλήξει στο τραπέζι του ιατροδικαστή, δεν φαίνεται να είχε ούτε νυχιές, αλλά ούτε και το κοκκινο σημάδι στο μάγουλο.

«Ουσιαστικά εκείνο που έχει σημασία είναι αν αυτές οι εκδορές ήταν προθανάτιες ή μεταθανάτιες, γιατί το παιδί όταν έκαναν συνάδελφοί μου ανάνηψη ήταν νεκρό. Επομένως εάν υπάρχει τρόπος να ξεκαθαριστεί αν οι εκδορές ήταν προθανάτιες ή μεταθανάτιες, αυτό είναι σημαντικό», δήλωσε η ογκολόγος της Μαλένας.

Η γιατρός μάλιστα, θέλησε να είναι απόλυτα ξεκάθαρη με τις συνθήκες που επικρατούν όταν η ζωή ενός παιδιού κρέμεται από μια κλωστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Η συνάδελφος που έκανε την ανάνηψη μου είπε ότι οι εκδορές μπορεί να προέκυψαν κατά την ώρα της ανάνηψης. Εγώ δεν το θυμάμαι, αλλά ο τρόπος που έγινε η ανάνηψη ήταν ταχύς. Μπήκε μάσκα για να πάρει οξυγόνο το παιδί», συμπλήρωσε. «Όταν πας να κάνεις ανάνηψη και πας γρήγορα, δεν φοράς τίποτα. Δεν κοιτάς ούτε μην κολλήσεις, ούτε τίποτα. Κοιτάς να κάνεις την ανάνηψη γρήγορα για να σώσεις το παιδί».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου πάντως, είχε φροντίζει να «ανεβάσει» σε κοινή θέα στα social media αρκετές φωτογραφίες από τις τελευταίες ώρες της μικρής Μαλένας μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου που άφησε την τελευταία της πνοή από το χέρι του δολοφόνου της. Όπως φαίνεται, σε καμία από αυτές τις φωτογραφίες δεν διακρίνεται κάποιο σημάδι στο πρόσωπο του παιδιού όπως αυτά που καταγράφτηκαν μετά τον ασφυκτικό θάνατό του.

Δείτε το βίντεο

 

Ξεσπά η ογκολόγος της Μαλένας: Νιώθω θλίψη παρά δικαίωση

Οι χειρότεροι φόβοι της επιβεβαιώθηκαν. Είναι η ογκολόγος που έζησε, πάλεψε και τελικά γιάτρεψε την μικρή Μαλένα, αλλά και η ίδια γιατρός που από την πρώτη στιγμή βροντοφώναζε πως η μικρή δεν κατέληξε από ηπατική ανεπάρκεια.

«Να σας πω την αλήθεια δεν το θεωρώ δικαίωση. Εγώ αυτή τη στιγμή νιώθω σοκαρισμένη και όχι δικαιωμένη. Τι δικαίωση να έχω αν σκοτώνει μία μάνα ένα παιδί 3,5 ετών; Αν όντως το σκότωσε αυτή, μιλάμε για άνθρωπο με διαβολική σκέψη», δήλωσε η ογκολόγος του κοριτσιού.

Ανοίγει την καρδιά της στο LIVE NEWS και τονίζει πως από την πρώτη στιγμή της χτύπησαν καμπανάκια τόσο η αλλόκοτη συμπεριφορά της μητέρας όσο και η λανθασμένη -όπως αποδείχθηκε- ιατροδικαστική έκθεση που απέδιδε τον θάνατο της μικρής σε ηπατική ανεπάρκεια.

«Η μητέρα με είχε πάρει τηλέφωνο και μου είχε πει ότι θα μου κάνει μήνυση γιατί δεν προσέξαμε το παιδί και πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια. Της είχα πει, ότι δεν πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια και ας κινηθεί όπως νομίζει νομικά. Εάν τελικά αποδειχθεί ότι έτσι έγινε, η γυναίκα αυτή θέλει διπλή μήνυση, δεν θέλει μόνο γιατί σκότωσε τα παιδιά της, θέλει και για το θέατρο που έπαιζε».

Για τρία και πλέον χρόνια επισήμως η 3,5 ετών Μαλένα είχε φύγει από παθολογικά αίτια όπως και η αδελφή της, Ίριδα, που τελικά δολοφονήθηκε μέσα στην κούνια της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανακολουθίες

Χειμαρρώδης ήταν χτες στο LIVE NEWS η παθολογοανατόμος της Ίριδας, Αντιγόνη Μητσέλου, ρίχνοντας κι άλλο λάδι στην φωτιά και τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει με την ιατροδικαστή, Αγγελική Τσιόλα.

«Εγώ αυτό που λέω μετά από ένα χρόνο είναι ότι έμπλεξε άσχημα αυτή η ίδια (κα Τσιόλα) και προσπαθεί να ρίξει το μπαλάκι σε εμένα. Εγώ την δουλειά μου την έκανα και στο έπακρον μπορώ να πω», δήλωσε η κα Μητσέλου.

Υποστηρίζει στο LIVE NEWS πως από την πρώτη στιγμή είχε υποπτευθεί πως κάτι περίεργο συνέβαινε στην υπόθεση της Ίριδας γι’ αυτό ρωτούσε επανειλημμένα την ιατροδικαστή αν υπάρχουν κι άλλα ευρήματα.

«Παίρνω τα ιστολογικά ιστοτεμάχια και κάτι δεν μου πηγαίνει καλά, την ξαναρωτάω μετά: «Τι βρήκες Αγγελική;», δεύτερη φορά και την δεύτερη φορά τα ίδια και την τρίτη τα ίδια. Βγαίνει μετά από ένα χρόνο να πει ότι είχε εκχύμωση στο κάτω χείλος και ότι είχε ένα πανάκι με αίμα; Έλα προς Θεού!».

Η κυρία Μητσέλου βέβαια, αμελεί ότι πριν από 4 μήνες, σε δηλώσεις της και πάλι στην εκπομπή Live news, δήλωνε κατηγορηματικά και πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η Ίριδα κατέληξε από το πρόβλημα στην καρδιά της και σε καμία περίπτωση από εγκληματική ενέργεια.

Εκ των υστέρων ισχυρίζεται πως τα ευρήματα περί ασφυξίας και τα είχε εντοπίσει και τα καταγράψει λεπτομερώς αλλά δεν τα επικοινωνούσε όσο τον φλεβόκομβο για να μην εκθέσει, όπως λέει, την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα.

«Όταν ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία που όλοι με ρωτήσαν για τον φλεβόκομβο εγώ δεν είπα τίποτα για τα υπόλοιπα ευρήματα για να μην την εκθέσω, αλλά η κυρία βγήκε και με εξέθεσε τόσο άσχημα. Εξέθεσε την υπόληψη, εξέθεσε την επιστημοσύνη μου και τα πάντα. Λοιπόν όχι, τώρα είναι καιρός και εγώ να ανταποδώσω κατά κάποιο τρόπο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί δεν «είδαν» την ασφυξία;

Το τελικό πόρισμα έχει κατατεθεί και με απόλυτη σαφήνεια αποδίδει τους θανάτους της Μαλένας και Ίριδας σε δολοφονία από ασφυξία. Εύλογα αναρωτιέται κανείς γιατί οι πρώτοι ιατροδικαστές δεν εντόπισαν τότε τα κραυγαλέα κατά τους Καρακούκη και Καλόγρηα σημάδια ασφυξίας.

Πάντως σύμφωνα με τον προηγούμενο δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου, τόσο η κα Τσάκωνα όσο και η κα Τσιόλα του είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο ασφυκτικού θανάτου στον Απόστολο Λύτρα.

«Εγώ είχα μιλήσει και με την Τσιόλα και την Τσάκωνα. Είναι δεδομένο ότι οι ιατροδικαστές μου είπαν ότι δεν υπάρχει ασφυξία. Και μάλιστα μου είχαν πει ότι αν υπήρχε ασφυξία θα το καταλάβαιναν με τη μία», είπε ο κος Λύτρας.

Το τριπλό έγκλημα με θύματα τα τρία παιδιά της Πισπιρίγκου βρίσκεται στην τελική ευθεία της εξιχνίασής του, όμως το σοβαρό ερώτημα παραμένει. Γιατί οι δολοφονίες Μαλένας και Ίριδας είχαν καταλήξει άρον άρον στο συρτάρι, με τον δολοφόνο να βρίσκεται ανάμεσα μας.

Στα χέρια των εισαγγελέων η δικογραφία – Πότε θα κληθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου

Έκλεισε η δικογραφία για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας και πλέον βρίσκεται στα χέρια των εισαγγελέων Αντώνη Ελευθεριάνου και Απόστολου Ανδρέου.

Οι εισαγγελείς αφού μελετήσουν τα στοιχεία θα είναι σε θέση στις αρχές τις εβδομάδας να δώσουν παραγγελία στην Ασφάλεια για να κληθούν σε ανωμοτί εξηγήσεις όσοι θεωρηθούν ύποπτοι για τους θανάτους των δύο παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κληθεί ως ύποπτη στις αρχές της εβδομάδας και θα εξεταστεί από αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Το κλείσιμο της δικογραφίας φέρνει εξελίξεις. Η ώρα του ανακριτή για την 33χρονη κατηγορούμενη πλησιάζει, την ώρα που οι αντιπαραθέσεις γιατρών προβληματίζουν, οι νέες μαρτυρίες για τον Μάνο Δασκαλάκη προκαλούν αίσθηση και οι καταθέσεις για το τριπλό έγκλημα ολοκληρώνονται, με πολλές αναφορές να αξιολογούνται με προσοχή.

Στη Πάτρα ολοκληρώθηκε η αγοραπωλησία σπιτιού της Ελένης Λεγάτου με το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που αποκόμισε να έχει προγραμματίσει να δοθεί για τις ανάγκες της κόρης της, που βρίσκεται ήδη στη φυλακή, κατηγορούμενη για την ώρα, μόνο για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

Η δικογραφία αναμένεται να κλείσει το αργότερο μέχρι αύριο και η υπόθεση θα περάσει από το στάδιο της προανάκρισης σε αυτό της ανάκρισης. Κάτι που σημαίνει ότι η 33χρονη δεν θα καταθέσει εκ νέου στη ΓΑΔΑ, αλλά σε ανακριτή, το πιθανότερο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, που θα ζητήσει απαντήσεις για τις δολοφονίες της Μαλένας το 2019 και της Ίριδας, δυο χρόνια μετά.

Η 33χρονη συνεχίζει να αρνείται τα πάντα. Ετοιμάζεται να αμφισβητήσει το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρια, θα καταλογίσει ευθύνες στους γιατρούς, θα υποστηρίξει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν την ενοχή της και θα επαναλάβει πως δεν ούτε καν σκέφτηκε να κάνει κακό στα παιδιά της.

Οι ισχυρισμοί της 33χρονης συντηρούν και την κόντρα ανάμεσα σε ιατροδικαστές που μαίνεται τις τελευταίες μέρες. Θέση στη διαμάχη πήρε το πρωί και η πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας και Ιατροδικαστικών Επιστημών Ελλάδος, με αφορμή τις συζητήσεις που προκάλεσαν οι διαρροές του νέου πορίσματος.

«Διαβάσαμε από τις διαρροές που έχουν γίνει ότι στο πόρισμα των κυρίων Καρακούκη και Καλόγρηα μνημονεύονται πλημμελείς συμπεριφορές των συναδέλφων που διενήργησαν τις δύο νεκροψίες – νεκροτομές. Αν είναι αληθείς οι πληροφορίες, τότε πρόκειται για άτοπη και άστοχη επισήμανση σ’ ένα τέτοιο πόρισμα», ανέφερε η Ελένη Ζαγγελίδου, Πρόεδρος Ιατροδικαστικής Εταιρείας.

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών έχουν συγκεντρώσει μια σειρά από νέα στοιχεία που προέκυψαν από τις καταθέσεις των τελευταίων ημερών. Για το περιεχόμενο εκείνης που έδωσε η Δήμητρας Πισπιρίγκου, χρειάστηκαν 34 σελίδες…

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται και η τοποθέτηση του Μάνου Δασκαλάκη, που παραμένει στην Αθήνα σε συνεχή επικοινωνία με τον δικηγόρο του. Μια γυναίκα που μέχρι πρότινος ήταν γειτόνισσά του στην Πάτρα, μίλησε το πρωί για πρώτη φορά για όλα όσα έβλεπε να συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια.

Αυτό πάντως που απασχολεί περισσότερο τον 30χρονο αυτή την ώρα, είναι αν θα ασκηθούν νέες διώξεις και κυρίως αν εκείνος θα είναι μέσα στη σχετική λίστα…

Στην Πάτρα υπογράφηκαν τα συμβόλαια πώλησης του σπιτιού της Ελένης Λεγάτου, έναντι 33.000 ευρώ, με το νέο ιδιοκτήτη που είχε εγκατασταθεί ήδη από τις αρχές του μήνα, να μιλάει στο Live News λίγο μετά την ολοκλήρωση της αγοράς…

Όπως λέει, έχει εξοφλήσει συνολικά το ποσό που είχε συμφωνηθεί και το πρωί ευχήθηκε για ακόμα μία φορά στην Ελένη Λεγάτου να πάνε όλα καλά στο Γολγοθά που ανεβαίνει και η ίδια.

Οι εξελίξεις τρέχουν, οι αντιπαραθέσεις συνεχίζονται και το κάθε στοιχείο που αποκαλύπτεται προκαλεί συζητήσεις, με την πολύκροτη υπόθεση να πλησιάζει προς το φινάλε της…

Δείτε το βίντεο

 

Νέος κύκλος καταθέσων για την σπιτονοικοκυρά

Νωρίτερα ολοκληρώθηκε η τρίτη κατάθεση για την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη. Πρόκειται για τον φυσικοθεραπευτή της Ευγενίας Κούτρα, ένα άτομο το οποίο βρισκόταν αρκετές φορές με την 69χρονη.

Εκτός από τον φυσικοθεραπευτή έχουν καταθέσει και άλλες δύο γυναίκες που φρόντιζαν την 69χρονη.

Τα ερωτήματα που έθεσαν στους μάρτυρες οι Αρχές ήταν εάν είχε η Ευγενία Κούτρα αντικείμενα αξίας και πώς τους πλήρωνε για τις υπηρεσίες τους.

Δείτε το βίντεο

 

Τι λέει η υπεράσπιση Πισπιρίγκου

Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Κωνσταντίνος Ζάρδας, δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου, σημείωσε πως η υπεράσπιση αναμένει να πάρει στα χέρια της τα πορίσματα για να δει πώς θα κινηθεί.

«Εάν το πόρισμα είναι όπως έχουμε πληροφορηθεί από τα ΜΜΕ, φαντάζομαι ότι θα της αποδοθεί κατηγορία για ανθρωποκτονίες. Δεν ξέρω αν θα κριθεί σκόπιμο να ληφθεί κάποια κατάθεσή της προηγουμένως».

Σύμφωνα με τον κ. Ζάρδα:

«Αναμένει τις εξελίξεις (σ.σ. η Πισπιρίγκου) και περιμένουμε να δούμε τα περιβόητα στοιχεία που ακούμε μόνο από την τηλεόραση για να δούμε τι υπάρχει σε βάρος της και πόσο μπορεί να είναι αντιμετωπίσιμα ή μη».

Ο ίδιος σημειώνει ότι η υπεράσπιση της 33χρονης δε θα ζητήσει άλλες ιατροδικαστικές εξετάσεις, ωστόσο η ερμηνεία αυτών «θα δούμε αν επιδέχεται άλλης ερμηνείας. Αυτό είναι το ζήτημα».

Ο συνήγορος της 33χρονης κατηγορούμενης για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, επισημαίνει ότι, κατά την γνώμη του, η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αθώα.

«Αντιμετωπίζουμε την κάθε υπόθεση ξεχωριστά. Βλέπουμε τα στοιχεία και χαράσσουμε υπερασπιστική γραμμή με βάση τη θέση της εντολέως μας. Προσωπικά αισθάνομαι ότι η γυναικά αυτή είναι αθώα αλλά είναι κακοτράχαλος δρόμος για να το αποδείξω και να δημιουργήσω πολλές σοβαρές αμφιβολίες για την ενοχή της».

Και συμπληρώνει:

«Η δικογραφία για την Τζωρτζίνα καθόλου δε με πείθει ότι είναι ένοχη η κατηγορουμένη. Πολλοί κάνουν λόγο για συμπτώσεις και ότι δεν μπορεί να είναι σύμπτωση ο θάνατος τριών παιδιών. Έχω διαπιστώσει ότι υπάρχει όμως μια σύμπτωση. Θεωρώ ‘συμπτωματικό’ το γεγονός ότι ενώ ήμασταν στα πρόθυρα για να καταθέσουμε αίτημα αποφυλάκισης για την υπόθεση της Τζωρτζίνας που είχε μεγάλες πιθανότητες να είχε επιτυχία, αυτήν την χρονική στιγμή έπεσαν οι νέες κατηγορίες σε βάρος της (σ.σ. της Πισπιρίγκου)».

Ο κ. Ζάρδας τόνισε ότι κανείς δε θα έπρεπε να σπεύσει να καταδικάσει την 33χρονη, καθώς «οι αποφάσεις ανατρέπονται, ακόμα και οι τελεσίδικες».

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ