Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Πάτρα: Η Μαλένα ίσως δολοφονήθηκε με πανάκι - Επίθεση συγγενών της Ρούλας σε δημοσιογράφο (βίντεο)

Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις που έρχονται στο προσκήνιο και αφορούν την πολύκροτη υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Σε εξέλιξη βρίσκεται ο κύκλος των καταθέσεων για πρόσωπα που σχετίζονται με την υπόθεση.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλο, υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι ο θάνατος της Μαλένας προήλθε από ασφυξία με πανάκι.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως «στην εμπεριστατωμένη έκθεση των κ. Καρακούκη – Καλόγρηα, αφήνεται ανοιχτό το ενδεχόμενο, όχι μόνο η Ίριδα αλλά και η Μαλένα να δολοφονήθηκε με πανάκι που φέρεται να κρατούσε εκείνη την ώρα, σύμφωνα και με καταθέσεις που έχουν δοθεί, δηλαδή στο νοσοκομείο «Ελπίς», και το οποίο δεν βρέθηκε από το νοσοκομείο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πανάκι θα δώσει απαντήσεις

Ο αστυνομικός συντάκτης μιλώντας στην τηλεόραση του MEGA αναφέρθηκε στον λόγο που δεν κρατήθηκε το πανάκι από το νοσοκομείο λέγοντας ότι: «Ο λόγος που δεν κρατήθηκε το πανάκι από το νοσοκομείο αποδίδεται στο γεγονός ότι το εν λόγω πανάκι δεν προκάλεσε πληγές στο στόμα και τα χείλη, όμως οι εκδορές που είχε στο μέτωπό της η Μαλένα, ίσως προέρχονται από τον αντίχειρα και τον δείκτη του δράστη, που με το πανάκι έσφιγγε με τα υπόλοιπα δάχτυλα το στόμα και τη μύτη του παιδιού και αυτό, όπως τιναζόταν για να αποφύγει το μοιραίο, ο δείκτης και ο αντίχειρας, που ήταν ελεύθεροι, προκάλεσαν τους τραυματισμούς ψηλά στη μύτη του παιδιού» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η 3,5 ετών Μαλένα, όπως είχε αναφέρει η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, είχε και εκείνη πανάκι στο στόμα,και ότι είχε βρεθεί στο στόμα του παιδιού και στη συνέχεια η ίδια το είχε πάρει και το είχε τοποθετήσει στο κάτω μέρος του κρεβατιού.

Παράλληλα, η υπόθεση φαίνεται πως βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο ενδεχόμενο να ασκηθούν νέες διώξεις. Ο πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας CSI, Μανώλης Σφακιανάκης, αλλά και ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, συγκλείνουν προς το ίδιο συμπέρασμα για τα αμέσως επόμενα 24ωρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από τη μία, οι κεραίες των κινητών φαίνεται πως έχουν προσφέρει νέα στοιχεία για τη θέση των εμπλεκόμενων.

Από την πλευρά του ο κ. Σφακιανάκης, μιλώντας στο MEGA, τόνισε ότι οι ανατροπές δεν έχουν τελειώσει ακόμα και εξέφρασε την θεωρία ότι υπάρχουν κι άλλα άτομα που θα βρεθούν στην θέση του κατηγορούμενου, πιθανώς 2 με 3 άτομα, με το κατηγορητήριο σε κάποιες περιπτώσεις να είναι σε βαθμό κακουργήματος και αλλού σε βαθμό πλημμελήματος.

«Αλλα ξέρουμε, άλλα υπάρχουν και άλλα θα γίνουν τελικά. Στην αρχή υπήρχε μία ροή πληροφοριών, η οποία τώρα έχει ανακοπεί. Αυτό που δεν ξέρουμε ακόμα είναι τι έχουν δείξει τα ψηφιακά πειστήρια για το έγκλημα της Πάτρας».

Μάλιστα, ο κ. Σφακιανάκης στάθηκε στη σημασία των κεραιών για την θέση όλων των προσώπων που έχουν ανάμειξη στην υπό έρευνα υπόθεση: «Οι συλλήψεις θα έρθουν όταν η Αστυνομία θα έχει δέσει το κατηγορητήριο και για τους υπόλοιπους 2 με 3 υπόπτους» υπογράμμισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ίδια εκτίμηση, ότι δηλαδή έρχονται νέες διώξεις, έκανε και ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος. «Πήραμε κατάθεση για δεύτερη φορά. Οι έμπειροι συνάδελφοί μου ξέρουν τι ρωτούν και γιατί. Και μετά καταλήγουν σε ένα συμπέρασμα» τόνισε αρχικά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Όπως ανέφερε και ο ίδιος, η Δήμητρα Πισπιρίγκου κατέθεσε με την ιδιότητα του μάρτυρα, ενώ ανέφερε πως μέχρι την Παρασκευή πόρισμα και καταθέσεις θα αποσταλούν στους εισαγγελείς. «Δεν θα κληθούν άλλοι να καταθέσουν. Και αν σε κάποιον από όσους έχουν δώσει κατάθεση, αποδοθεί η ιδιότητα του υπόπτου, τότε θα ακολουθήσουν νέες διώξεις».

Επίθεση σε δημοσιογράφο από τον θείο της Ρούλας

Είχε προηγηθεί αποκάλυψη για τον εντοπισμό ενός σημειωματαρίου της Πισπιρίγκου - Η επίθεση έγινε έξω από συμβολαιογραφείο στο οποίο είχε μεταβεί η μητέρα της 33ρονης

Στην οριστική υπογραφή των συμβολαίων πώλησης του σπιτιού της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου, προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα που θα χρειαστούν για την υπεράσπιση της προφυλακισμένης ως παιδοκτόνου, προχώρησε το πρωί η μητέρα της, Ελένη Λεγάτου.

Κατά την άφιξη της στο γραφείο του συμβολαιογράφου, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου αρνήθηκε να κάνει το παραμικρό σχόλιο στις ερωτήσεις δημοσιογράφου του ΑΝΤ1.

Ο αγοραστής του σπιτιού, ο οποίος έχει ήδη μπει στο οίκημα από καιρό και κάνει διάφορες εργασίες ανακαίνισης του αποκάλυψε στον δημοσιογράφο πως ανακάλυψε σε ένα σημείο του σπιτιού ένα σημειωματάριο της Ρούλας Πισπιρίγκου, το οποίο έχει γραφεί από την ίδια όχι σε παιδική - εφηβική ηλικία, αλλά πολύ πιο πρόσφατα, όπως υποστήριξε ο αγοραστής.

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ