Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Η δεύτερη κατάθεση της 24χρονης που βιάστηκε

Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες όσον αφορά στην καταγγελία της 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη, η οποία κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου ύστερα από πάρτι την Πρωτοχρονιά.

Καταγγέλλει τρία άτομα

Η νεαρή κοπέλα έκανε την καταγγελία στις Αρχές στις 2 Ιανουαρίου και οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός ατόμου, το οποίο όμως αφέθηκε ελεύθερο στη συνέχεια με περιοριστικούς όρους.

Πρόκειται για έναν 24χρονο, γόνο επιχειρηματικής οικογένειας, ο οποίος ισχυρίστηκε πως όλα έγιναν με τη συναίνεση της κοπέλας, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Την περασμένη Πέμπτη, η νεαρή έδωσε νέα κατάθεση στον ανακριτή, αναφέροντας πως εμπλέκονται τρία άτομα στον βιασμό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδικότερα, είπε πως ήταν τρία τα άτομα που την άρπαξαν στο ασανσέρ του ξενοδοχείου και την έβαλαν στο δωμάτιο, ισχυριζόμενα πως θέλουν να τη βοηθήσουν.

Πλέον, είναι θέμα της εισαγγελίας ένα θα αποφασίσει να καλέσει τα άτομα αυτά για κατάθεση.

 

«Στο ποτό υπήρχε υπνωτικό χάπι»

Ο δικηγόρος της νεαρής, Αθανάσιος Ζιώγας, μίλησε στην ΕΡΤ σημειώνοντας πως η εντολέας του είχε ναρκωθεί.

«Στο ποτό υπήρχε υπνωτικό χάπι, ήπιε μεγάλη δόση και η πράξη έγινε χωρίς τη θέλησή της» σημείωσε.

Η νεαρή, σύμφωνα με το περιβάλλον της και όπως μεταφέρει η κρατική τηλεόραση, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Να σημειωθεί πως ένας άνδρας που φαίνετι πως εμπλέκεται, φέρεται να παραδέχθηκε μέσω Instagram το περιστατικό. Ωστόσο, η ανάρτηση αυτή έχει πλέον έχει διαγραφεί και σε νέο κείμενο εκείνος ισχυρίζεται ότι δεν ήταν εκείνος που έγραψε το αρχικό, αλλά τού είχαν κλέψει το κινητό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς διοργανώσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου ένα πάρτι σε σουίτα γνωστού πεντάστερου ξενοδοχείου της πόλης μας. Στην προσπάθεια να γίνει μια όμορφη βραδιά, πίεσα βλακωδώς νεαρές κοπέλες να παραστούν ώστε να ομορφύνει η βραδιά για τους φίλους και πελάτες μας, που ήρθαν από την Αθήνα για το τριήμερο. Η κατάσταση παρεκτράπηκε κατά τη διάρκειά της νύχτας με αποτέλεσμα να εκτεθεί ανεπανόρθωτα ψυχικά και σωματικά μια κοπέλα που γνωρίζω και ήμουν σαφώς η πιεστική αιτία για να παραστεί στο πάρτι. Το λιγότερο που έχω να πω είναι ότι οφείλω ένα τεράστιο συγγνώμη» ανέφερε το κείμενο της αρχικής ανάρτησης.

 

Σάλος στα social media

Σημειώνεται πως η υπόθεση έχει οδηγήσει σε πολλές αντιδράσεις στα social media, με τους χρήστες να κάνουν χιλιάδες αναρτήσεις για την καταγγελία της 24χρονης.

Μεταξύ των κορυφαίων trend είναι και το #cancel_Αχιλλειον, καθώς ένα από τα άτομα που ακούγεται ότι εμπλέκονται φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης του.

Μάλιστα, άγνωστοι έγραψαν συνθήματα στη τζαμαρία του καταστήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Η επιχείρηση δεν έχει ουδεμία σχέση με το αναφερόμενο περιστατικό και με τον εργαζόμενο, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στο συγκεκριμένο περιστατικό έχει διακοπή η συνεργασία μας» ήταν η απάντηση του καταστήματος.

https://youtu.be/qh11B_Tweyo

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...